Elazığ STK Platformu, Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman'a bir ziyaret gerçekleştirdi. STK Platformu dönem sözcüsü Heybet Öztekkeli başkanlığında yapılan ziyarette toplu taşıma ücretlerine yapılan zam değerlendirildi.

STK Platformu dönem sözcüsü Heybet Öztekkeli, STK’ların vatandaşın talep ve istekleri doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek açıklanan zam oranının vatandaş tarafından hoş karşılanmadığını başkan Toraman’a iletti.

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, “Bir kişinin ücreti 10 lira öğrenci ise 8 lira oldu. Elazığ Belediyesi ve esnafımız ile yapılan görüşmeler sonucunda bu karar verildi. Hem esnafımızı hem de vatandaşımızı düşünerek bir karar aldık. Mazot fiyatları çok yüksek şoför esnafımız gerçekten çok zor durumda. Yeni tarife bile az geliyor, halkımız bu konuda müsterih olsun. Biz halkımızı zor duruma sokacak kararlar asla almak istemeyiz. Mecburi olarak şoför esnafımızın mağdur olmaması için bu zam kararını aldık. Fiyat artışının daha fazla olması gerekir; fakat biz vatandaşlarımızı sıkmak istemiyoruz. Mazot fiyatları ortada.” dedi.