HABER: VEDAT YETİK

31 Mart yerel seçimlerine gidilirken, siyasi partilerde seçim yarışı devam ediyor. 

Heyacanlı bekleyişin yaşandığı şehirlerden biri olan Elazığ’da mevcut Belediye Başkanı ve AK Parti Başkan Adayı Şahin Şerifoğulları, yoğun seçim mesaisi ile rakiplerine toz attırıyor. Başkan Şerifoğulları, bir yandan da Elazığ için yeni projeler için hazırlıklarını sürdürüyor. 

Başkan Şerifoğulları’nın yeni dönem için beklentilerin üzerinde vizyon projelerle kamuoyu karşısına çıkması bekleniyor. Yeni dönemde çıtayı yükseltmeyi hedefleyen Başkan Şerifoğulları, hizmette yeni bir çığır açmaya hazırlanıyor. 

RAKİPLER SEÇMENİN ÖNÜNE SUNACAK PROJE ÜRETEMİYOR
Başkan Şerifoğulları yüksek enerjisi ile harıl harıl gece gündüz demeden çalışırken,  sandıktaki rakiplerinin ise suskun olması dikkat çekiyor. 
Geçmiş 5 yıllık süreçte Elazığ’da çözülmeyen sorun bırakmayan, altyapıdan üst yapıya şehrin her noktasına hizmet götüren, şehrin ihtiyaç duyduğu hizmetleri 100 proje ile hayata geçiren Başkan Şerifoğulları, yeni dönem için rakiplerinin elini kolunu adeta bağladı. Rakip adaylar, çözecek sorun bulamıyor, seçmenin önüne sunacak proje üretemiyor. 

BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI ELAZIĞ’I ADIM ADIM GEZİYOR
Ufku, vizyonu ve azmi ile Elazığ’ın geleceğine katmadeğer kazandıran, hizmetin anlamını pratiğe döken Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, önümüzdeki 5 yıllık dönem için büyük umutlar vaat ediyor. Seçim çalışmalarına günün erken saatlerinde başlayan geç saatlere kadar temposunu sürdüren Başkan Şerifoğulları, Elazığ’a ve Elazığ halkına verdiği önemi birkez daha gözler önüne seriyor.