Yurt içinde ve yurt dışında yatırımları bulunan Har Grup İcra Kurulu Başkanı Burak Soylu, memleketi Elazığ'a gelerek bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Yoğun iş temposu nedeniyle zaman zaman il dışında bulunan başarılı iş adamı Burak Soylu, Elazığ’a gelerek kentteki çalışmalarını devam ettirdi ve bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 

Soylu’nun ilk durağı AK Parti Elazığ İl Başkanlığı oldu. Soylu, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile bir araya gelerek 7. Olağan İl Kongresinde İl başkanlığı görevine seçilmesi nedeniyle Yıldırım’a hayırlı olsun dileklerini iletti. 

Soylu, daha sonra AK Parti Elazığ 6. Olağan Kadın Kolları İl Kongresi’nde Ak Parti Elazığ Kadın Kolları İl Başkanlığına seçilen Canan Şavlı ve 6. Olağan Gençlik Kolları Kongresi’nde Gençlik Kolları İl Başkanlığı'na seçilen Emre Burak Kürüm’ü ziyaret ederek görevlerinde başarılar diledi. 

Soylu son olarak Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Asilhan Arslan ile bir araya geldi. Soylu ve Arslan Elazığ’da yapılan yatırımlar ve çalışmalar hakkında karşılıklı istişarede bulundular.