Yüz şeklinizin kişilik özelliklerinizle bağlantılı olduğu ortaya çıktı. İşte yüz şeklinize göre karakter özelliklerinizi belirleyen kişilik testi...

Oval

Oval yüz şekline sahip kişiler, metodik, hırslı, pratik ve yüksek başarıya sahip olarak tanımlanır. Genellikle bazı şeylere razı olmaz ve haksızlığa tolerans göstermezsiniz. Haksızlığa karşı ses çıkardığınız için eleştiriler alabilirsiniz, ancak işleri dengeleme konusunda yeteneklisiniz. Belirli kural ve ilkelere bağlı bir yaşam sürersiniz ve toplumun normlarına hayran kalmazsınız. Gerçeklerle desteklenen fikirlerinizi ifade etmeyi bilirsiniz. Bağımsız bir düşünce tarzınız var ve tek bir yere ya da rutine bağlı kalmaktan hoşlanmazsınız. En aktif ve yaratıcı hissedebileceğiniz açık hava alanlarını seversiniz. İçe dönüklük ve dışa dönüklüğün bir karışımı olabilir, etkileyici bir konuşma ve yürüyüş tarzınız vardır. İnsanlar sizinle kendilerini rahat hisseder ve başkalarının iyi hissetmesini sağlama konusunda iyisinizdir.

Metodik, hırslı, pratik, yüksek başarıya sahip, toplum normlarından hoşlanmaz, içe dönüklük ve dışa dönüklüğün karışımı, başkalarını iyi hissettirme konusunda yetenekli.

Kare

Kare yüz şekline sahip kişiler, inatçı, son derece aktif ve enerjik, analitik ve kıvrak zekalı olarak bilinir. Proaktif bir yapıya sahipsiniz ve durumların kontrolünü ele alarak işleri halledersiniz. Sorunları önlemek için aktif önlemler alır ve iyi sonuçlar elde edersiniz. Bu özellik, stresli durumlarda bile her şeyi kontrol altında tutmanızı sağlar. Büyük projelerde çalışmaktan keyif alır ve olağanüstü liderlik nitelikleri sergilersiniz. İş zekanız sayesinde iyi kararlar verirsiniz.

İnatçı, son derece aktif, enerjik, analitik, kıvrak zekalı, proaktif, stresli durumlarda sakin, lider ve iyi bir karar verici.

Kalp

Kalp şeklinde bir yüze sahip olanlar, zengin hayal gücü, yaratıcılık, güçlü hafıza, iyi algı, girişimcilik becerileri ve güçlü sezgilerle tanınır. Bu özellikler, yüksek duygusal zekaya sahip olduğunuzu da gösterir. Güçlü fikirli, inatçı ve içsel bir güce sahipsiniz. Zihninize bir hedef koyduğunuzda, o hedefe ulaşana kadar vazgeçmezsiniz. Zekice projeler ve bulmacalar üzerinde çalışmayı seversiniz.

Hayal gücü, yaratıcılık, hafıza, iyi algı, girişimcilik becerileri, sezgisel, yüksek duygusal zeka, güçlü fikirli, inatçı, zekice projelerden hoşlanır.

Yuvarlak

Yuvarlak yüz şekline sahip kişiler, yumuşak dilli, insan canlısı, nazik ve besleyici olarak bilinir. Bu nitelikler, sizi cömert ve yardımsever kılar. Başkalarına yardım etmekten mutluluk duyarsınız, ancak bu, kendi ihtiyaçlarınızı unutmanıza neden olabilir. Şefkatli, uyumlu, hoşgörülü ve kişilerarası ilişkilerde iyisiniz. Ancak, aşırı teslimiyet ve özveri nedeniyle kendinizi sık sık incinmiş bulabilirsiniz. Son derece iyimser ve iyi işler yapmaya inanan birisiniz. Masum veya bebek gibi bir yüz ifadesine sahip olduğunuz söylenebilir.

Yumuşak dilli, insan canlısı, nazik, besleyici, şefkatli, uyumlu, hoşgörülü, kişilerarası ilişkilerde iyi.