Seçimin ayak sesleri gelmeye başladı - Yücel Çakmak
SON DAKİKA

Seçimin ayak sesleri gelmeye başladı


Yerel düzeyde yazdığımız için yereldeki seçim ayak seslerini daha net duymaya başladık.
İlk olarak Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’ndan başlamakta fayda var. Başkan Şerifoğulları, genel seçimlere hazırlanıyormuş gibi çalışmalara başladı. Başkan Şerifoğulları ziyaretleri kapsamında bazı ilçelere bir dizi ziyaretlerde bulunarak esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Palu, Kovancılar, Karakoçan ve Sivrice ilçelerini ziyaret etti.
Böyle bir gezi programı siyaset dünyasını düşündürmeye başladı.
Fısıltı medyasına göre Başkan Şerifoğulları, milletvekili adaylığını düşünmeye başladığı konuşulmaya başlandığı belirtiliyor.
Öte yandan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İSKİ Atık Su Daire Başkanı Mahmut Kahraman, yaz tatilini memleketi Elazığ’da geçiriyor. Marmara Elazığlılar Vakfı Başkanlığını da yürüten Kahraman, Elazığ’da kültür adamları ile bir araya geldi.  Marmara Elazığlılar Vakfı her yıl geleneksel olarak düzenlenen Bayram Püsünü etkinliği kapsamında, etkinlikte Elâzığ yöresine ait yemekler ikram edildi. Harput musikisine yer verildi. Bayram Püsünü, renkli görüntülere sahne oldu. Bu etkinliğin yanı sıra Kahraman, Kanal 23 ve Fırat TV genel yayın yönetmenleri ile bir araya gelerek, istişarelerde bulundu. Kahraman’ın geçmiş seçim dönemleri öncesi de bu tür ziyaretlerde bulunmuştu. İster istemez aklımıza “seçim” gelmeye başladı. 
Öte yandan MHP Sivrice’de gövde gösterisi yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Semih Işıkver, Sivrice İlçesine çıkarma yaptı. Ziyarette Işıkver’e MHP’li Meclis Üyeleri Osman Dilek, Aytunç Sunguroğlu, Raif Aslan, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları Başkanı Fatma Sevinç Oğuzhan ve yönetimi de eşlik etti. 
İYİ Parti Elazığ Milletvekili aday adayı iş insanı Yüksel Ercan’da medya ziyaretlerine başladı bile… İnternet sitelerinde tanıtımları yayınlanmaya başlayan Yüksel Ercan, siyasete erken giren isimlerden oldu.
CHP Milletvekili Gürsel Erol da boş durmuyor. Bayramda seçim otobüsüyle şehri turlayan Milletvekili Erol, Elazığlıların bayramını kutladı.
Ayrıca birçok isim kulağımıza geliyor. Zaman zaman bu isimleri de yazacağım. Şimdi size bir liste vereceğim. Bu isimleri de bir yere not ediniz.
Prof. Dr. Necip İlhan
Prof. Dr. İsmail Demir
Mehmet Hadi Tunç
Mücahit Yanılmaz
Ejder Açıkkapı
 

[email protected]

YAZIYI PAYLAŞ!

YAZARIN SON 5 YAZISI
04Ağs

KUKLALAR SAHNEDE

29Tem
06May

ELAZIĞ KABINA SIĞMIYOR

29Nis

FAAL GAZETECİLİK

22Nis

İL BAŞKANININ GÜCÜ