3. Olağan kongresini gerçekleştiren ve dernek başkanlığa seçilen Ahmet Polat ve yönetim kurulu ilk ziyaretini Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti’ne (FHGC) gerçekleştirdi.

Dernek Başkanı Ahmet Polat ve As Başkan olan Türkiye Emekliler Derneği Elazığ Şube Başkanı Vedat Gür, Genel Sekreter olan Hankendi Spor Kulübü Başkanı Arif Seval ve Sayman olan TFF Hakem Eğitimcisi Celalettin Lütfi Bektaş, Fırat Havzası Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na seçilen Gürtürk’ü makamında ziyaret etti.

Polat, yaptığı açıklamada; "TÜRFAD yönetim kurulumuzda da görev alan değerli kardeşim Serkan Gürtürk, gazetecilik mesleğinde çok büyük bir önem arz eden FHGC Başkanlığına seçilmesi bizleri ziyadesiyle memnun etmiştir. Bizlerde yönetim kurulu olarak ilk ziyaretimizi kardeşim FHGC Başkanı Serkan Gürtürk’e yaptık. Yönetim kurulumuzda kendi alanlarında uzman kişiler. 2024 yılı içerisinde birçok etkinlik ve paneller yapmak için projelerimizi hazırlıyoruz. Elazığ spor camiasına katkı sunmak için büyük gayret sarf edeceğiz’’ dedi.