Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Elazığ Şubesi tarafından düzenlenen, Dost Meclisi Toplantısının bu haftaki konuğu ELFED  (Elazığ Dernekler Federasyonu) Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin oldu.

ELFED Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin MÜSİAD üyelerine ELFED çalışmaları faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Elgin; “Elazığ Derneklerini ve Elazığlıları temsil etmek, Elazığlılar arasında yakın bağlar kurarak iletişimi güçlendirmek misyonu ile 2013’de kurduğumuz ELFED,  Elazığlıların, yaşadıkları şehirlerde birbirleriyle iletişim halinde olmaları, birbirlerini daima destekleyerek güç birliği yapmaları; gelenek ve göreneklerini unutmayarak Türkiye’de ve Dünyada yerel değerleriyle var olmaları için değer yaratan bir sivil toplum kuruluşudur. ELFED ailesi büyük bir aile, birlikte varız, 36 kişilik yönetim kurulumuz, danışma meclisimiz, gençlik kollarımız, kadın kollarımız ve Elazığlı hemşerilerimiz ile Elazığ’ı en iyi şekilde temsil etmek ve nice güzel hizmetler yapma gayretindeyiz” dedi.

MÜSİAD Elazığ Başkanı Tekin Gürkan, Başkan Elgin’e yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür ederek; “ilimizi en güzel şekilde her platformda tanıtan ve temsil eden ELFED ile gurur duyuyoruz, Kıymetli Genel Başkanımız Sn. Kazım Gökhan Elgin Beyefendi’ye yapmış olduğu çalışmalardan dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi.