AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, yürütmüş olduğu #Elazığiçinnöbetteyim programı kapsamında Doğukent Mahallesindeydi.

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ile birlikte Doğukent Mahallesinde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Nazırlı " Her daim sahada olmaya,vatandaşımızın yanında olmaya AK Parti olarak devam edeceğiz." ifadelerinde bulundu.

Milletvekili Nazırlı #Elazığiçinnöbetteyim programı kapsamında ekstra olarak kadınlara özel düzenlenen program yine Doğukent Mahallesinde gerçekleşti.AK Parti Kadın Kolları Başkanı Burcu Tüver ile birlikte kadınların sorunlarını, talep ve önerilerini dinleyen Nazırlı " Gerekli notlarımızı aldık. Kesin çözeriz diye kimseye söz vermiyoruz ama çözmek için elimizden geleni yapacağız"
dedi.

NAZIRLI MÜSİADI ZİYARETİ ETTİ
Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, MÜSİAD İl Başkanlığında Müsiad Elazığ İl Başkanı Tekin Gürkan ve beraberinde ki üyeleriyle bir araya gelerek istişare toplantısı gerçekleştirdi.

NAZIRLI KUYUMCULAR ÇARŞISI ve SARAY CAMİİ ESNAFINI ZİYARET ETTİ

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı Kuyumcular Odası Başkanı Fikret Çakmakçı'yı ziyaret edip. Kuyumcular çarşısı esnafını ziyaret etti. Ziyaretlerine Saray Camii civarı esnafıyla decam etti .Ziyaretleri esnasında yoğun ilgiyle karşılanan Nazırlı "Bütün mücadelemiz vatandaşlarımızın, esnaflarımızın bizden isteklerini yerine getirmektir. Var gücümüzle Elazığ için her daim çalışmaya devam edeceğiz " ifadelerinde bulundu.