AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Elazığ’daki kamu kurumlarını ve basın kuruluşlarını ziyaret etti. Keleş, ayrıca “Hemşehri Buluşması” programı kapsamında vatandaşlar ile bir araya geldi.
AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş, Elazığ’daki faaliyetlerini sürdürüyor.

Bu kapsamda Milletvekili Keleş, Elazığ Tapu ve Kadastro 16. Bölge Müdürlüğü, Türk Telekom İl Müdürlüğü, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü, AFAD İl Müdürlüğü ve Fırat Kalkınma Ajansı’nı ziyaret ederek, kurum müdürleri ve çalışanlar ile istişarelerde bulundu.

Öte yandan AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş “Hemşehrilerimiz ile Buluşma” programı kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Elazığ İl Başkanlığı ve Aksaray Mahallesi’nde gerçekleştirilen görüşmelerde Milletvekili Erol Keleş vatandaşların talep ve beklentilerini dinledi.

Vatandaşlar ile görüşmesi sonrası açıklamalarda bulunan Milletvekili Keleş, “Halka Hizmet Hakka Hizmettir” şiarıyla gönüllere girmeye devam ediyoruz. “Hemşehri Buluşması” programımız kapsamında kıymetli hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek, beklentilerini ve taleplerini dinleyip çözüm önerilerine ilişkin istişarelerde bulunduk. Bizlere samimi muhabbetleriyle gelen hemşehrilerimize teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.