Milletvekili Aday Adayı Gülaç, Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Aday Adayı Av. Cengiz Gülaç, seçim çalışmalarına devam ediyor. Milletvekili Aday Adayı AV. Cengiz Gülaç bu kapsamda İlk olarak, Ak parti ilçe teşkilatlarını ziyaret ederek fikir alışverişinde bulundu.

Seçim çalışmalarına aralıksız sürdürdüğünü ifade eden Gülaç, Sektör temsilcilerinin oda başkanları ve vatandaşlarla da bir araya geldi.

Bir yılda deprem bölgesindeki yaraların sarılacağını ifade eden Gülaç, TOKİ konutlarının önemine değinerek: “eminiz ki biz Sayın Cumhurbaşkanının söz verdiği gibi 1 yılda bütün bölgenin yaraları sarılacak ve eskiden olduğu gibi yeniden Türkiye Yüzyılı’nı konuşan bir ülke haline geleceğiz ama bu yaralar ömür boyu yüreğimizde kalacak. Elazığ’da bu depremden etkilendi, 2020 depreminde 25 bin ila 30 bin arası bir eski yapı stoğu yerine TOKİ depreme dayanıklı konutlar yaptı ve bu yüzden bizde binlerce insanımızı toprak altına vermekten kurtulduk. Biz biliyoruz ki Elâzığ depreminde AK Parti iktidarı neler yapmışsa daha fazlasını 10 ile ve bize aynısını yapacak. 2020 yılında Elazığ afet bölgesi olmuştu yine bu depremde can kaybı olan yerler afet bölgesi olmuştu ama Elazığ’da bir hafta sonra afet bölgesine alındı ve mücbir sebep kapsamına alındı.” Dedi.

Gülaç, deprem sürecinde esnafın yanında olan ETSO Başkanı İdris Alan’a teşekkür ederek: “hem siyasi hem de deprem sürecinde Elazığ’ın bu yarayı daha hızlı nasıl atlatabilir İktidar olarak elimizden neler gelebilir bunların istişarelerini yapıyoruz. Özellikle deprem sürecinde esnafların sıkıntılarını görüştüğüm, afet bölgesi sürecindeki katkılarından dolayı Ticaret Odası Başkanı İdris Alan’a ve Ticaret Odası Meclis Başkanımız Sedat Karataş’a ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.” Dedi.