26 Mart Salı günü Elazığ’a gelenGenel Müdür Yardımcısı Yetim, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı GSB Yurtlarını ve Genç Ofisleri ziyaret etti.

Genel Müdür Yardımcısı Haluk Tayyib Yetim’e, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürü Abdulsamet Eren, Yurt Hizmetleri Müdürü Oktay Arık ve yetkililer ziyaretleri esnasında eşlik ettiler.

Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Haluk Tayyib Yetim ziyaretleri sırasında, Yurtlarda öğrencilerle bir araya gelerek sohbet etti yine Genç Ofislerde bulunan öğrenciler ile beraber keyifli vakit geçirdiler.

Açıklamalarda bulunan Genel Müdür YardımcısıYetim, “GSB Elazığ yurtları Türkiye’deki yurt standartlarının üzerinde” ifadelerini kullandı.
Kredi ve Yurtlar Genel Müdür Yardımcısı Haluk Tayyib Yetim, “GSB Elazığ yurtları Türkiye’deki yurt standartlarının üzerinde. Özellikle yurtlarımızdaki yemekhanelere bakacak olursak çok modern yapılmış gençler bir yemekhanede değil bir Restoran’da yemek yiyormuş gibi. AyrıcaGenç Ofislerine ve kışlık, yazlık bahçelerine bakacak olursak yurtta kalan öğrencilerimizin sosyal aktiviteleri açısından çok iyi bir şey.Sosyal faaliyetlere illere göre bakacak olursak hakikaten diğer illere göre daha ön sırada yer alıyor çünkü öğrencilerin sadece beslenme ve barınma ihtiyaçlarına değil sosyal faaliyetlerine de önem veren bir il Elazığ.Ben Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Abdulsamet beye ve emek veren tüm personellerimize emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.