SON DAKİKA

Spor

Elazığspor, Elazığ Karakoçan Futbol Kulübü, amatör futbol kulüpleri ve diğer spor branşlarıyla ilgili gelişmeleri Elazığ haber sitesi Elazığ News ile takip edin.

Spor Haberleri

Elazığspor Şeytanın Bacağını Kırdı

Elazığspor, ligin 31. haftasında deplasmanda karşılaştığı Pazarspor'u 3-2 mağlup etti.

Elazığ Karakoçan: 0 - Esenler Erokspor: 0

Misli.com 3. Lig 3. Grup'un 29. haftası'nda Elazığ Karakoçan, evinde karşılaştığı Esenler Erokspor ile 0-0 berabere kaldı.

VAR Sistemi TFF 1. Lig’de de Uygulanacak

Türkiye Futbol Federasyonu, Video Yardımcı Hakem Sistemi’nin 2022-2023 sezonundan itibaren TFF 1. Lig’de de uygulanacağını açıkladı.

Elazığspor'da Tek Hedef Galibiyet

10 Haftadır galibiyet yüzü görmeyen Elazığspor, Perşembe günü deplasmanda karşılaşacağı Pazarspor Maçı'na 3 puan parolasıyla çıkacak. 

Elazığ Belediyespor Yüzme Kulübü'nden Büyük Başarı

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gençlerin sporla tanıştırılması ve spora kazandırılması adına Türkiye Yüzme Federasyonu ile iş birliği içerisinde yapılan 11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 1. Vize yüzme müsabakaları sona erdi.

Elazığspor'un yardımcı antrenörü kalp krizi nedeniyle hayatını kaybetti

Elazığspor yardımcı antrenörü Yılmaz Dağ (53) geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Kulaçlar Olimpik Havuzda Atıldı

11-12 Yaş Ulusal Gelişim Projesi 1. Vize Müsabakaları, Elazığ Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Olimpik Kapalı Yüzme havuzunda gerçekleştirildi.

Sporcumuz Aliye Demirbağ, Turnuvaya Veda Etti

Fransa’nın Orleans şehrinde düzenlenen Orleans Masters 2021 Badminton Olimpiyat Eleme puan turnuvasına katılan Milli sporcumuz ve Elazığ Belediyespor kulübü sporcusu Aliye Demirbağ, turnuvaya veda etti.

Elazığ Belediyespor Voleybol Takımı Sezonu Tamamladı

2020-2021 sezonunda mücadele ettiği Türkiye Kadınlar Voleybol 2. Ligi 8. grubu namağlup lider bitiren Elazığ Belediyespor Voleybol Takımı, 17-19 Mart tarihlerinde Ankara’da oynadığı play-off maçlarının ardından sezonu tamamladı.

Elazığspor Galibiyeti Unuttu

Misli.com 2. Lig Kırmızı Grup 30. hafta maçında TY Elazığspor, evinde karşılaştığı Vanspor'a 2-0 mağlup oldu.

Elazığspor, 29 yıl sonra 3. Lig'in eşiğinde

1967 tarihinde kurulan ve uzun süre Süper, 1 ve 2. Lig'de mücadele eden Elazığspor, 29 yıl sonra bu sezon 3. Lig'e düşme tehlikesiyle karşı karşıya kaldı. Sondan ikinci sırada yer alan ancak umudunu yitirmeyen Elazığ ekibi, seri yakalayıp, küme düşmeden kurtulmanın hedeflerini yapıyor.

Elazığspor 54 Yaşında

Misli.Com 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Elazığspor 54 yaşında. 

Elazığ İl Özel İdare: 88 - Beşiktaş: 82

Herbalife Nutrition Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nin normal sezon son hafta maçında Beşiktaş'ı konuk eden B. Elazığ İl Özel İdare, rakibini 88-82 mağlup etti.

Demirbağ, Badminton Orleans Masters 2021 Turnuvasına Katılacak

Milli sporcumuz ve Elazığ Belediyespor Kulübü sporcusu Aliye Demirbağ, 23-28 Mart tarihlerinde Fransa’nın Orleans şehrinde düzenlenecek Orleans Masters 2021 Badminton Olimpiyat eleme puan turnuvasına katılacak.

Galibiyet Çiftetellisi

Misli.com 3. Lig 3. Grubun 27. haftasında Erbaaspor'u 1-0 mağlup eden Elazığ Karakoçan FK, galibiyeti çiftetelli oynayarak kutladı.

Elazığ Karakoçan: 1 - Erbaaspor: 0

Misli.com 3. Lig 3. Grup 27. hafta maçında Elazığ Karakoçan FK, sahasında Erbaaspor'u 1-0 mağlup etti.

265 atlet Elazığ'da yarıştı

Elazığ'da Doğu ve Güneydoğu'dan 265 sporcunun katılımıyla 'Atletizm Geliştirme Projesi İl Karmaları Kros Yarışları yapıldı.

Elazığlı kick-boksçuların hedefi şampiyonluk

Pandemi şartlarına rağmen antrenmanlarına devam eden Elazığlı kick-boksçular, Antalya'da düzenlenecek olan Avrupa Kupası Şampiyonası'ndan şampiyonluklar elde etmek için günde çift antrenmanda çalışmalarını sürdürüyor.

Elazığ Belediyesi'nden amatör kulüplere destek

Elazığ Belediyesi tarafından 102 amatör spor kulübüne 300 bin TL'lik destekte bulunuldu.

Toplam 1187 haber.