SON DAKİKA

Özel Haber

Özel Haber Haberleri

Tarlasını yine vatandaşa açtı, marketin yarı fiyatına satışa başladı

Elazığ'da geçen yıl marketlerdeki fiyatlara kızıp tarlasına ektiği sebzelerin fiyatını yarıya indiren çiftçi, bu yıl da aynı uygulamasını sürdürdü. Çiftçinin tarlasına gelen vatandaşlar, ürünleri kendileri toplayıp ucuza almanın keyfini yaşadı.

Görme engelli Okan, azmetti ve başardı

Elazığ'da çocukluğunda geçirdiği rahatsızlık sonucu 'gece körlüğü' teşhisi konulan Okan Orhan, en büyük hobisi olan satranç alanında katıldığı Türkiye şampiyonasında derece alarak büyük bir başarıya imza attı.

Ailece Türkiye'yi gezdiler şimdi sıra dünya turunda

Elazığ'da yaşayan Demir ailesi, 6 yıl önce başladıkları Türkiye turunu tamamlayarak bütün illeri görme imkanı buldu. Demir ailesinin şimdiki hedefi ise dünya turuna çıkmak.

Baharda karların erimesi ile coşan Dipni Çayı üzerine köprü yapıldı

Elazığ'ın Arıcak ilçesi Üçocak beldesinde bir çok üzücü olayın yaşandığı ve çiftçilerin büyük zorluk yaşadığı Dipni Çayı üzerine köprü yapıldı. İhale sonrası yapımı tamamlanan köprü hizmete açıldı.

DATÜB'den Ahıska Türklerine ziyaret

Dünya Ahıska Türkleri Birliği (DATÜB) Genel Sekreteri Fuat Uçar, Elazığ'da bulunan Ahıska Türklerini ziyaret etti.

Kanlı Noel'de şehit edilen İlhan ailesi dualarla anıldı

Kıbrıs'ta kanlı Noel olarak bilinen saldırıda şehit edilen İlhan ailesi, Elazığ'daki kabirleri başında dualarla anıldı.

Elazığ'da şehit mezarlarına jandarma eli değdi

Elazığ'da bulunan şehit mezarlarının bakım ve temizliği jandarma ekipleri tarafından yapılırken, eskiyen bayraklar ise yenileriyle değiştirildi.

Motor tutkunu damadın gelin arabası da motosiklet oldu, görenler şaşırdı

Elazığ'da motosiklet derneğinden tanışarak dünya evine giren çiftin gelin arabası çok sevdikleri motosiklet oldu. Konvoyunda motosikletlerden oluştuğu düğünde, halay ve çiftetelli yerini motosiklet gösterisine bıraktı.

Elazığda örnek davranış, döviz dolu çantayı sahibine teslim etti

Elazığ'da oto yıkamacıda çalışan işçi, aracın içerinde bulduğu döviz dolu çantayı sahibe teslim etti.

Elazığ'da 11 parmaklı adam görenleri hayrete düşürüyor

Elazığ'da polidaktili genetik hastalığına sahip olan ve 11 parmağı bulunan Bilal Dağ, dikkat çekiyor. Bir kızında da doğuştan 11 parmak olduğunu aktaran Dağ, oğlunun ise 13 parmaklı olarak dünyaya geldiğini söyledi.

Elazığ'da damada altın yerine 'Kofik' takıldı

Elazığ'da dünya evine giren Veysel Pusa ve Zeliha Deringöl Pusa'nın düğün töreninde, damadın Malatyalı arkadaşları tarafından altın yerine yörede 'Kofik' olarak tabir edilen kurutmalık biber takıldı.

Down sendromlu Betül'ün gelinlik hayali gerçek oldu

Elazığ'da yaşayan down sendromlu Betül Kazancı'nın gelinlik hayali gerçek oldu.

Yaşar ne yaşar ne yaşamaz filmi Elazığ'da gerçek oldu, 21 yıldır kimliği olmadan yaşıyor

Elazığ'da yaşayan Hazar Eprem, 21 yıldır hayatını kimliksiz sürdürüyor. Küçükken anne ve babasının ayrılmasından dolayı kimliği çıkarılamayan Eprem, kimliği için yıllarca mücadele vermesine rağmen sonuç alamadığını ifade etti.

Topladığı atık taşları sanat eserine dönüştürüyor

Elazığ'da yaşayan Ali Baran Zeren, 'Titanic' filminde 'Jack Dawson' karakterine hayat veren Leonardo DiCaprio'nun resim çizmesinden ilham alarak başladığı mozaik sanatında fabrikalardan topladığı atık taşları birer sanat eserine dönüştürerek Avrupa ülkelerine gönderiyor.

İsim benzerliği ev sahibi yaptı, durumu boşanma davasında fark etti

Elazığ'da yaşayan Hasan Yıldırım, eşiyle boşanma davası sürecinde mala konan tedbir sonucunda üzerinde bir evin daha olduğunu öğrendi. Tapuya giderek durumu araştıran ve isim benzerliğinden dolayı başka birinin evinin üzerine yapıldığını gören Yıldırım, yaklaşık 2 sene uğraşmasının ardından Almanya'da yaşayan adaşına ulaşarak evi devretti.

Arabasına binince ceza yediğini zannetti, gerçeği görünce 'İnsanlık ölmemiş' dedi

Elazığ'da önceki gün eve gitmek isterken park halindeki bir araca çarpan Mehmet Bektaş isimli vatandaş, sağa çekerek çarptığı aracı kontrol etti ve sağ arka kapının içeri gömüldüğünü fark etti. Bir süre orada bekleyen Bektaş kimseyi göremeyince çarptığı aracın ön camına İstemeyerek araca çarptım masrafını karşılayabilirim notunu bıraktı. Evine gitmek için arabasına binen Ömer Demir ise camdaki notu görünce İnsanlık ölmemiş dedi.

Gakko dayıdan duygulandıran hareket

Elazığ'da yapılan 30 Ağustos Zafer Bayramı provasında Türk Bayrağı süslenmiş tören mangasını gören yaşlı amca, araçlara el sallayıp uğurladı.

Fransa'dan geldiği Elazığ'da Müslüman oldu

Eşini kaybettikten sonra Fransa'da yaşayan Elazığlı komşularıyla Elazığ'a gelen Emile Zehnder, Türkiye'de gördüğü birlik ve beraberlikten dolayı kelime-i şehadet getirerek Müslüman oldu.

Elazığ'da 'Davulcu tutulması': 5 davulcunun şovu kameralarda

Elazığ'da bir düğünde 5 davulcunun yaptığı gösteri büyük ilgi gördü. Senkronize biçimde davul çalan grup, davullarıyla yaptıkları akrobatik hareketleri ve ritimleriyle hem düğüne gelenlerin hem de çevredekilerin beğenisini kazandı.

Toplam 381 haber.