SON DAKİKA

Elazığ Güncel

Elazığ güncel haberleri ve Elazığ'dan son dakika güncel gelişmeler Elazığ Haber Ajansı ile parmaklarınızın ucunda.

Elazığ Güncel Haberleri

9 Şubat Cuma Günü Elazığ'da Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu tahmin raporuna göre 9 Şubat Cuma Günü Elazığ'dahava yağmurlu olacak.

Elazığ Barosu, kadın cinayetine ilişkin açıklama yaptı

Elazığ Barosu, özel bir hastanede çalışan kadının eşi tarafından silahla vurularak öldürülmesi olayına ilişkin açıklama yaptı. Baro, konunun takipçisi olacaklarını duyurdu.

Yerel Basın Umduğunu Bulamadı!

AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım’ın bugün düzenlediği basın toplantısına İlçe ve Belde Belediye Başkan Adaylarının açıklanacağı ümidiyle katılan basın mensupları eli boş döndü. 

Elazığ MEB Akub Üyelerinden Depremin Yıldönümünde Anlamlı Etkinlikler

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü, depremin asrın felaketi olarak nitelendirilen 6 Şubat tarihli Kahramanmaraş merkezli depremlerin yıldönümünde anlamlı etkinliklere imza attı.

2024 Yılı Fitre Bedeli Belli Oldu; Fitre Nedir, Kimlere Verilir

Din İşleri Yüksek Kurulu, 2024 yılı fitre bedelini belirledi.

Mimarlar Odası Elazığ Şubesi Yönetim Kurulu Belirlendi

Mimarlar Odası Elazığ Şubesi 27-28 Ocak’ta 9. Olağan Genel kurulunu gerçekleştirdi. Genel kurul sonrası yapılan seçim neticesinde Mimarlar Odası Elazığ Şubesi 9. Dönem yönetim kurulu belirlendi.

Usta Spiker Elazığ'a Geliyor

Elazığ'lı deneyimli ve başarılı haber sunucusu Zafer Kiraz, eğitim seminerine katılmak üzere 17 Şubat'ta Elazığ'a gelecek.

Elazığ’da Taksi ve Öğrenci Servisi Ücretlerine Zam Yapıldı

Elazığ Şoförler Odası Başkanı Şevket Toraman, Elazığ'da taksimetre ve öğrenci servisi ücretlerine zam yapıldığını duyurdu.

Elazığ'da 6. Noter Bu Mahallede Açılacak

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç ile yapılan görüşmeler sonucunda Elazığ'da 6. Noter’in Güneykent Mahallesi’nde açılması onaylandı.

Elazığ'da Bugün Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava tahmin raporuna göre Elazığ'da bugün hava çok bulutlu olacak.

Başkan Alan, TOBB Türkiye 100 Ödül Törenine Katıldı

Elazığ Ticaret ve sanayi Odası Başkanı İdris Alan, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından, 8'incisi düzenlenen TOBB Türkiye 100 Ödül Töreni programı çerçevesinde, Türkiye'nin en hızlı büyüyen 100 şirketi ödül törenine katıldı.

İHO EBRAR Karakoçan`da Depremzedelere Yardım Etti

Uluslararası yardım kuruluşu İHO EBRAR  6 Şubat depreminin seneyi devriyesinde Karakoçan`da ikamet eden depremzede ve ihtiyaç sahibi ailelere ayni ve nakdi yardımda bulundu.

Elazığ İl Özel İdaresi’nden Türk Kızılay’ına Kan Bağışı

Elazığ İl Özel İdaresi personelleri Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu.

Rektör Göktaş: Konutları bilimsel verileri dikkate alarak inşa etmemiz gerekiyor

6 Şubat 2023 tarihindeKahramanmaraş merkezlimeydana gelen depremlerin birinci yıldönümü dolayısıyla Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından “6 Şubat Asrın Felaketi ve Fırat Üniversitesi Anma Programı” gerçekleştirildi.

Elazığ'ın Nüfusu Belli Oldu

Türkiye İstatistik Kurumu 2023 yılının nüfus verilerini açıkladı. Açıklanan verilere göre Elazığ’ın Nüfusu 604 bin 411 oldu.

Ziver Vakfı’ndan Elazığlılara Davet

Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı İş İnsanı Veysel Demirci, Ziver Vakfı tarafından hem Miraç Kandili nedeniyle hem de 6 Şubat depreminin yıldönümünde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için Hacı Veysel Demirci Camisinde bu akşam Mevlid-i Şerif okutulacağını ifade etti.

Depremde Hayatını Kaybedenler İçin Mevlit Okutuldu

Elazığ’da 6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremde hayatını kaybedenler için camilerde Mevlid-i Şerif okundu.

Vali Toraman Kurası Çekilecek Konutları İnceledi

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Elazığ'da konutları ağır hasar gören vatandaşlar için için inşa edilen ve önümüzdeki günlerde kurayla hak sahiplerine teslim edilecek olan konutları inceledi. 

Başkan Dumandağ: Deprem Felaketinin Acısı Hala Hepimizin İçinde Çok Derin

Elazığ Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Ali Dumandağ, 6 Şubat Kahraman Maraş Depremlerinin birinci yıldönümü dolayısıyla mesaj yayınladı. 

Toplam 4181 haber.