Malatya Haberleri
SON DAKİKA

Malatya Haberleri

55. Tübitak Bölge Sergisi ve Ödül Töreni Fırat Üniversitesi’nin Ev Sahipliğinde Başladı

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Bilim İnsanı Destekleme Programı Başkanlığı tarafından düzenlenen 55. TÜBİTAK Lise Öğrencileri Araştırma Projeleri Malatya Bölge Sergisi ve Ödül Töreni, Fırat Üniversitesi’nin ev sahipliğinde Elazığ’da başladı.

Malatya'da Meydana Gelen 5.2 Bülüklüğündeki Deprem Elazığ'da da Hissedildi

Malatya'da bugün saat 16:04'te e 5.2 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Elazığ’da da hissedildi.

Halkbank Yöneticilerinden Başkan Alan’a Ziyaret

Halkbank Malatya Bölge Koordinatörü  Recep Türközü ve   Halkbank Merkez Şube Müdürü  Cemgil Kaya ile  beraberindeki heyet, , Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İdris Alan’ı makamında ziyaret ettiler.

Genel Başkan Erbakan’dan vefa ziyareti

Malatya’daki temaslarının ardından Elazığ’a gelen Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Dr. Fatih Erbakan, YRP MKYK Üyesi Mehmet Gül’ü işyerinde ziyaret etti.

Fırat Turu Destek Programı Başlıyor

Fırat Kalkınma Ajansı, Malatya, Elazığ, Bingöl, Tunceli’nin turizminin canlandırılması amacıyla başlattığı Fırat Turu programıyla seyahat acentelerine tur başına 36 bin lira destek sağlayacak.

Başkan Şerifoğulları: Elazığ Bizim Sevdamız

Malatya’dan Başkan Şerifoğulları’na adaylık teklifi geldi, Başkan Şerifoğulları anında cevap verdi..

Vali Toraman: Şu ana kadar herhangi bir olumsuz ihbar alınmamıştır

Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Malatya'da meydana gelen 5.3 büyüklüğündeki depremin ardından açıklama yaptı.

Malatya'da meydana gelen deprem Elazığ'da da hissedildi

Malatya'da 5.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Elazığ'da da hissedildi.

Malatya Vefa Otobüsü Elazığ’a Geliyor

Malatya Valiliği ve Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından anlamlı bir etkinlik düzenlenerek 'Zor Günlerimizde Yanımızda Olan Milletimize Minnettarız' sloganı ile 8 Ağustos Salı günü Malatya’dan Elazığ’a ‘Malatya Vefa Otobüsü’ gelecek.

Malatya’da Meydana Gelen Deprem Elazığ’da da Hissedildi

Malatya’da merkez üssü Pütürge olan 4.6 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem Elazığ’da da hissedildi.

Malatyalı Depremzedelerden Elazığ İHH’ya Teşekkür

Elazığ İHH İnsani Yardım Derneği tarafından Malatya’da depremin ilk anından buyana sürdürülen aşevi ve sıcak yemek yardım hizmeti tamamlandı. Yardımların gıda kolisi ve ihtiyaç malzemelerinin temini şeklinde devam edeceği açıklanırken Malatyalı depremzedeler İHH’ya teşekkür ettiler

Milletvekili Adayı Yanılmaz: Elazığ - Malatya Arası Hızlı Tren Projesi Hayata Geçiyor

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Mücahit Yanılmaz, Elazığ-Malatya arasına hızlı tren seferlerinin başlayacağını belirterek; 'Sivas-Malatya, Malatya-Elazığ arası fizibilite çalışmaları yapılıyor. İnşallah önümüzdeki süreç içerisinde ön hazırlıklar bittikten sonra yapım projeleri de bitecek, ihale aşamasına gelinecek ve Elazığ inşallah hızlı trenle buluşacak.' dedi.

DSİ 9. Bölge Müdürlüğüne Alınacak 85 İşçi Kadrosu İçin 4 Bin 741 Başvuru Yapıldı

DSİ 9. Bölge Müdürlüğü, Elazığ, Malatya, Tunceli ve Bingöl illerinde çalıştırmak üzere 85 sürekli işçi kadrosu için sınavsız kura yöntemiyle personel alımı gerçekleştirdi.

Elazığ'da İki Lise TÜBİTAK Bölge Finallerinde Birinci Oldu

Elazığ'da eğitim öğretim veren iki meslek lisesi Malatya’da yapılan TÜBİTAK 2204-A Lise Öğrencileri Arası Araştırma Projeleri Yarışmasında bölge birincisi oldu.

Başkan İdris Alan’dan Üye Ziyaretleri

Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan, Malatya Caddesi’nde faaliyetlerini sürdüren Üyelerin bir kısmını ziyaret etti.

Öz: 21 yılda asırlık hizmetler yaptık

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, 2023 seçimleri kapsamında Malatya Caddesi’ndeki esnafları ziyaret etti.

Elazığlı Özdemir, Malatya Vali Yardımcılığı’na Atandı

Erzurum Tekman ilçe kaymakamlığı görevini yürüten Elazığlı Reşit Özer Özdemir, Malatya Vali Yardımcılığına atandı.

Elazığ'da bayram öncesi gıda denetimi

Elazığ'da Ramazan Bayramı öncesi, tüketici sağlının korunması ve güvenilir gıda arzının sağlanması amacıyla gıda üretim, gıda satış ve toplu tüketim yerlerine yönelik denetimler yapıldı. İl Tarım ve Orman Müdürü Ali KILIÇ konuyla ilgili açıklamasında; “ Gıda denetim ekiplerimiz tarafından yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde, başta tatlı ve unlu mamul üreten işletmeler olmak üzere ilimiz genelinde 1700, Malatya ilinde de 3000 denetim gerçekleştirdik. Toplumun güvenilir ve sağlıklı gıdaya ulaşımını sağlamak amacıyla denetim yapan ekiplerin, ürünlerin son tüketim tarihi, hijyen koşulları, çalışanların kişisel hijyenleri, satış ve sunumda kullanılan alet ve ekipmanların uygunluğu ile ruhsat kontrollerini yaptıklarını" söyledi. İl Müdürü Ramazan Bayramının bütün İslam âlemine, halkımıza hayır ve bereket getirmesini temenni etti.​

Elazığ Yetimler Vakfı’ndan 85 Yetim Aileye Nakdi Yardım

Yetimler Vakfı Elazığ Şubesi yetim ailelere ve Malatya’da depremzedelere yardım ulaştırmaya devam ediyor.

Memur-Sen Doğanşehir'de Yardım Kolisi Dağıttı

Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen yönetim kurulu tarafından Malatya'nın Doğanşehir ilçesine yardım kolisi götürüldü.

Elazığlı Bıçak, Malatya Vali Yardımcılığı’na Atandı

Elazığlı Abdulselam Bıçak, Malatya Vali Yardımcılığı görevine atandı.

Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi Malatya’da İftar Programı Düzenledi

6 Şubat 2023 tarihinde 11 ilde yıkıma sebep olan büyük depremin yaralarını sarmak adına toplanan yardımlar, Türk Eğitim Sen Elazığ Şubesi'nin Sosyal Sorumluluk Komisyonu tarafından 1000 kişilik iftar yemeği olarak Malatya'nın Yeşilyurt ilçesi Çukurdere Mahallesi'nde verildi.

Başkan Gürtürk: Afetten Etkilenen İşçilerimiz Tazminat Ödemesi İçin Dilekçe Vermeli

Aile Sosyal Hizmetler ve Sağlık İşçileri Sendikası Elazığ Malatya Adıyaman Bingöl ve Tunceli Bölge Başkanı Ahmet Deniz Gürtürk, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Elazığ’daki sağlık çalışanlarının günlük çıplak ücretleri P tazminat ücreti alabilmeleri için kurumlara dilekçe vermeleri gerektiğini söyledi.

Bakan Kurum: Elazığ'da 505 konutumuzun inşasına başladık

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Malatya'da açıklamalarda bulundu. Bakan Kurum, Elazığ'da 505 konutun inşasına başlanıldığını duyurdu.

Malatya'da meydana gelen deprem Elazığ'da da hissedildi

Malatya’da merkez üssü Pütürge ilçesi olan 4.5 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem Elazığ’da da hissedildi.

Milletvekili Demirbağ, Baskil’de Depremzede Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, depremden sonra Malatya'dan Baskil İlçesine bağlı köylere gelen Malatyalı ve Elazığlı depremzedelerle bir araya geldi.

Elazığ İHH’dan Depremzedelere Sıcak Yemek ve Sosyal Yardım

İHH İnsani Yardım Derneği Elazığ Şubesi, deprem bölgesi Malatya’da çalışmalarını sürdürüyor.

Malatya'da meydana gelen deprem Elazığ'da da hissedildi

Malatya’da 5,6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Elazığ’da da hissedildi.

Başkan Şerifoğulları: İtfaiye Personelimiz Her Zaman Yüz Akımız Olmuştur

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 6 Şubat'ta meydana gelen ve asrın felaketi olarak tanımlanan deprem sonrası Malatya’da fedakârca çalışan Elazığ İtfaiyesi personelini ziyaret etti. Başkan Şerifoğulları, 'İtfaiye personelimiz her zaman yüz akımız olmuştur.' dedi. 

Başkan Şerifoğulları, Malatya’da Depremzedelerle Bir Araya Geldi

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte merkez üssü Kahramanmaraş olan ve toplam 10 ili etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki deprem felaketinin ardından depremden en çok etkilenen Malatya’nın Doğanşehir ilçesindeki konteyner kentte incelemelerde bulundu.