Işkur Haberleri
SON DAKİKA

Işkur Haberleri

Elazığ'da İŞKUR TYP Kapsamında 415 Personel Alınacak

Elazığ İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri, temizlik, çevre düzenlemesi ve bakım onarım hizmetlerinde görevlendirmek üzere üzere İŞKUR Toplum Yararına Program (TYP) Kapsamında 415 personel alacak.

EBEGEM'den kariyer planlama ve iş arama becerileri eğitimi

Elazığ Belediyesi Ekonomi Geliştirme ve Eğitim Merkezi (EBEGEM) tarafından 'İŞKUR İş Kulübü-İş Arama Becerileri Eğitimi' düzenlendi.

Elazığ Belediyesi 150 geçici işçi alacak

Son dakika... Elazığ Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğünde çalıştırmak üzere İŞKUR aracılığı 150 geçici işçi alacak.

F.Ü Kariyer Merkezi kişisel gelişim eğitimlerine başladı

Fırat Üniversitesi ile Elazığ İŞKUR Müdürlüğü arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde Fırat Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından 21-22 Nisan 2021 tarihlerinde Özgeçmiş (CV) Hazırlama ve Mülakat ve Beden Dili Teknikleri eğitimleri düzenlendi.

Dijital Benim İşim Projesi Eğitimleri Başlıyor

İŞKUR, Millî Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Türkiye Vodafone Vakfı iş birliğiyle hayata geçirilen 'Dijital Benim İşim' projesi Elazığ’da eğitimlerine başlıyor.

Adalet Bakanlığı 1.287 temizlik görevlisi alacak

Adalet Bakanlığı Taşra Teşkilatında görev yapmak üzere, 4857 sayılı İş Kanunu ve Kamu Kurum ve Kuruluşlarında İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri kapsamında 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/D maddesi uyarınca istihdam edilmek üzere İŞKUR aracılığıyla sürekli işçi olarak 1.287 temizlik görevlisi alınacak.

Elazığ Belediyesi Geçici İşçi Alacak

Elazığ Belediyesi, Park ve Bahçeler Müdürlüğü biriminde çalıştırmak üzere İŞKUR üzerinden 150 geçici işçi alacak.