DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal ve yönetim kurulu üyeleri, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneğini ziyaret etti.
2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Elazığ’dan milletvekili aday adaylığını açıklayan ve milletvekili aday adaylığı kamuoyunda konuşulan isimler şöyle:
2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimlerinde Elazığ’dan milletvekili aday adaylığını açıklayan ve kamuoyunda milletvekili aday adayı olacağı konuşulan isimler şöyle:
Deva Partisi Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı Av. Yusuf Şahin, memleketi Elazığ’da birtakım ziyaretlerde bulundu.
Milletvekili Genel Seçimlerine 8 ay kala yurt genelinde olduğu gibi Elazığ’da da siyaset hareketlendi. Seçim yaklaştıkça siyasi partilerin ziyaret programlarında yoğunluk yaşanıyor.
DEVA Partisi Kovancılar İlçe Başkanı Adem Sağır, görevinden istifa etti.
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'ın Elazığ'a olan özel ilgisi, siyasette yeni bir tartışma konusu yarattı. MHP İl Başkanı Semih Işıkver, sosyal medyadan paylaşım yaparak, Kılıçdaroğlu ve Babacan'a 'Elazığ’a olan bu özel alakanızın sebebi nedir?' diye sordu.
DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Mehmet Kangal ve beraberindeki partililer, Büyük Çarşı esnafını ziyaret etti.
DEVA Partisi Elazığ İl Balkanı Av. Mehmet Kangal, sağlık sistemindeki eksiklikler ve sağlık çalışanlarının hakları konusunda açıklamalarda bulundu.
Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Elazığ Merkez İlçe Gençlik Politikaları Başkanı M. Burak CEBELOĞLU gençlik ve gençliğin sorunlarına daire açıklamalarda bulundu.
DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal ve yönetim kurulu üyeleri, Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ni (ELİYGAD) ziyaret etti.
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal, il ve merkez ilçe yönetimi, 24 Ocak depreminde en çok hasar görün mahallelerden biri olan Abdullah Paşa mahallesini ziyaret etti.
DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Mehmet Kangal, İsrail'in Filistin halkına yönelik saldırılarını kınadı.
Deva Partisi Elazığ İl Başkanlığına atanan Av. Mehmet Kangal, basın açıklaması yaparak, partilerinin ve teşkilatlarının hedeflerini anlattı.
Deva Partisi İl Başkanlığından istifa eden Murat Dağhan, bugün düzenlediği basın toplantısında istifa gerekçesini kamuoyuna açıkladı.
DEVA Partisi Elazığ İl Başkanlığına Av. Mehmet Kangal atandı.
DEVA Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan ve yönetim kurulundan bazı isimlerin istifa kararı siyaset gündemine bomba gibi düştü.
Son dakika bilgisine göre, DEVA Partisi Elazığ İl başkanı Murat Dağhan ve 30 kişilik yönetim kurulu üyeleri yarın topluca istifa edecek...
Deva Partisi Elazığ İl Başkanlığından basına servis edilen davet mesajı meraklandırdı.
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan ve yönetim kurulu üyeleri, 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık kuruluşlarını ziyaret ederek, sağlık çalışanlarının gününü kutladı.
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Elazığ İl Başkanı Murat Dağhan, 4 Bin 700 konutun karma kura sistemiyle hak sahiplerine verilmesine tepki gösterdi.