Dernek Haberleri
SON DAKİKA

Dernek Haberleri

İstanbul'daki Elazığlı Doktorlar Bir Araya Geldi

Elazığ dernekleri arasında dayanışma kurulması yönünde çalışmalar yapmak amacıyla kurulan Elazığ Dernekler Federasyonu (ELFED), faaliyetlerini sürdürüyor.

Başkan Adayı Septioğlu’nun Mahalle Buluşmaları Mitinge Dönüşüyor

Yeniden Refah Elazığ Belediye Başkan Adayı Faruk Septioğlu, İş İnsanları, dernekler ve mahalle buluşmalarını sürdürüyor.

Başkan Sadak: Akıncılar Ruhu Ölmez

Akıncılar Dernek Başkanı Tevfik Sadak, Kanal 23 Televizyonunda yayınlanan ‘Gece Görüşü’ programının canlı yayın konuğu oldu.

Milletvekili Nazırlı, Muhtarlarla Ankara’da Buluştu

Elazığ Muhtarları Dernek ve Federasyon Başkanları, AK Parti Elazığ Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı’yı Ankara’da makamında ziyaret etti.

İl Sigorta Acenteleri Delegeleri Belirlendi

İl Sigorta Acenteleri Delegeleri, Elazığ’da faaliyet gösteren Sigorta Acentelerinin oylarıyla belirlendi. Tek liste ile gidilen seçimlerde Elazığ Sigorta Acenteleri Dernek Başkanı Harun Barut, Musa Gülnar ve Mehmet Bingöl, İl Sigorta Acenteleri Delegesi seçildi.

Başkan Aslan: Kuzova Projesiyle Çiftçilerimiz Sulamaya Geçmiştir

Kuzova Derneği Başkanı Erol Aslan, Kuzova Projesinin çözüme kavuşturulmasının sevindirici olduğunu söyleyerek dernek olarak çiftçilerin sorulanlarını gerekli mercilere ileteceklerini söyledi.

MÜSİAD Dost Meclisi’nde ELFED Konuşuldu

MÜSİAD Dost Meclisi'nin konuğu Elazığ Dernekler Federasyonu Genel Başkanı Kazım Gökhan Elgin oldu.

MHP Elazığ Milletvekili Adayı Işıkver: Kültür Hayatımızın Değerli Kurumları Hak Ettiği İlgiyi 14 Mayıs Sonrası Görecektir

Milliyetçi Hareket Partisi Elazığ 1. Sıra milletvekili adayı Semih Işıkver Elazığ Kültür hayatında önemli bir yeri olan EFTUD’u ziyaret ederek dernek yöneticileriyle bir araya geldi. Işıkver burada yaptığı değerlendirmede, 'İlimiz için TBMM çatısı altında yapacağımız hizmetleri 23 ana başlık altında gruplandırdık. Bunlarda biride Elazığ Kültür ve Sanat Obası’dır. Bu proje ile EFTUD gibi bu kültürün yaşamasına büyük katkı veren tüm STK’larımızı çok daha güçlü bir hale getirmeyi planlıyoruz.' dedi.

İstanbul’daki Elazığlılar'dan Bağımsız aday ÇOBAN’a yoğun ilgi

İzmir, Ankara, Kocaeli’nden sonra; Elazığ Bağımsız Milletvekili Adayı Prof. Dr. Bilal ÇOBAN İstanbulda, Elazığ dernekler federasyonu ile iftar programında bir araya geldi.

Başkan Karataş’tan Başkan Tabur’a Ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Ege Elazığ Dernekler Federasyonu üçüncü olağan genel kurul toplantısını gerçekleşti. Gerçekleşen toplantıda Metin Karataş başkanlık görevine seçildi.

İHH Elazığ İnsani Yardım Derneğinden Ramazan Yardımları

İHH Elazığ Şubesine hayırseverler tarafından ulaştırılan malzemelerden oluşturulan gıda paketleri ve unlar dernek binasına gelemeyen ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

Çemişgezekliler Derneği’nden Başkan Alan’a ziyaret

Çemişgezekliler Derneği Başkanı Gürkan Öztürk ve dernek üyeleri, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İdris Alan’ı ziyaret etti.

Kuzova Derneği, İstişare Toplantısı Düzenledi

Kuzova Dernek Başkanı Erol Aslan, düzenlediği istişare toplantısında Elazığ’ı en iyi yere getirmek için ellerinden gelen çalışmaları yapacaklarını söyledi.

Kuzova Derneği’nde Başkanlık Değişimi

Kuzova Dernek Başkanı Soner Özkan, görevini 2. Başkan Erol Aslan’a devretti

Elazığ'da Muhtar Dernekleri Federasyon Çatışı Altında Birleşti

Elazığ’da 7 muhtar derneği birleşerek tüm Elazığ Muhtar Dernekleri Federasyonunu kurdu. Federasyonun başkanlığına Muhtar Ayhan Atlan seçildi.

Saadet Partisi Yönetimi Muhtarlarla Bir Araya Geldi

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve yönetim kurulu, Merkez Köyler Muhtarları Dernek Başkanı Mahmut Ergün ve Muhtarlarla bir araya geldi.

Baskilliler Dernek Başkanlığına Aygün Çam Yeniden Seçildi

Elazığ Baskilliler Derneğinin 7. olağan genel kurulunda Aygün Çam yeniden başkan seçildi

AK Parti Elazığ İl Başkanı Yıldırım: 'Sanatın ve sanatçının yanında olmaya devam edeceğiz'

Elazığ'daki kültür derneklerinin temsilcileri ve ses sanatçılarıyla bir araya gelen AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, sanatçıların toplumun aynası olduğunu belirterek, sanata veya sanatçıya her zaman desteklerinin devam edeceğini vurguladı.

Anadolu Eğitim Derneğinden Hijyen Eğitimi

Anadolu Eğitim Derneği Tarafından Dernek üyelerinin eğitim kurumlarında görev yapan öğretmen ve yardımcı hizmetler personeline yönelik Hijyen Eğitimi Yönetmeliği kapsamında eğitim programı düzenledi.

Eminevim ve Elazığ Şavaklılar Derneği 'Ortak Frekans'ta buluştu

Tasarruf finansman sektörüne 30 yılı aşkın süredir liderlik eden Eminevim, Ortak Frekans projesi çerçevesinde Elazığ ŞAVAK-DER ile iş birliği protokolü imzaladı. Protokol çerçevesinde dernek üyeleri Eminevim'in sunduğu tasarruf finansman hizmetinden indirimli olarak yararlanma fırsatı bulacak.

Elazığ'da 'Kadın temalı' resim sergisi açıldı

Elazığ'da Fen ve Teknoloji Öğretmeni Gülşah Bulut, 7 yıldır yaptığı kadın temalı resimlerini sanatseverlerle buluşturdu. Bulut sergiden gelen ücretin bir kısmı kadına şiddet derneklerine bağışlayacağını bildirdi.

Tekerlekli sandalyesi çalınan genç kıza dernekten sevindiren hediye

Elazığ'da doğuştan bedensel engelli 27 yaşındaki Gülden Kaya'nın evinin önünde bulunan tekerlekli sandalyesi çalındı. Durumdan haberdar olan Sakatlar Derneği Elazığ Şube Başkanı Metin Fırat, mağduriyet yaşayan Kaya'ya tekerlekli sandalye hediye etti.

ELMİYAD Ailesi büyüyor

Elazığ Medya İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELMİYAD), yeni üyelerin katılımıyla gücüne güç katmaya devam ediyor. Elazığ’da yayın yapan 7 basın kuruluşundan 11 Gazeteci daha ELMİYAD’a üye oldu. 

Elazığ yeni bir eğitim yuvasına daha kavuştu

Elazığ'da bir dernek tarafından yapımı tamamlanan ilkokulun açılışı, düzenlenen programla gerçekleşti.

Başkentte Elazığ Yöresel Ürünleri Fuarı

Ankara Elazığ Dernekler Federasyonu (ANELFED) tarafından organize edilen ve Elazığ Belediyesi, Elazığ TSO, Elazığ Esnaf ve Sanatkarlar Birliği ile Elazığ Bakallar ve Bayiler Odası tarafından desteklenen Elazığ Yöresel Ürünler Fuarı Ankara’da yoğun bir katılımla başladı.

ELİYGAD'dan Kurban Bayramı Mesajı

Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği (ELİYGAD) Başkanı Muhammet Baygeldi, dernek yönetimi adına Kurban Bayramı Mesajı yayınladı. 

İzmir'de Elazığlılar sandığa gidiyor

İzmir Elazığ Kültür ve Dayanışma Derneği, yeni yönetimini belirlemek için sandık başına gidiyor. 

Elazığ'da evleri yanan aileler, yeni evlerine kavuştu

Yaklaşık 1,5 yıl önce Elazığ'ın Arıcak ilçesindeki bir köyde 6'sı yangında 9'u kullanılamaz hale geldi, devlet ve sanatçı Haluk Levent'in dernek aracılığıyla verdiği destekle yenileri yapılıp bugün anahtar teslimi gerçekleştirildi.

Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği Kuruldu

Kentte internet medyasında etkili olan isimler bir araya gelerek Elazığ İnternet Yayıncıları ve Gazeteciler Derneği'ni (ELİYGAD) kurdu.

Baskil Belediye Başkanı Akmurat İddialara İlişkin İlk Kez Konuştu

Baskil Belediye Başkanı İhsan Akmurat, Baskil Belediyesi ve bir dernek aracılığıyla Avrupa'ya insan kaçakçılığı yapıldığı iddiaları üzerine açıklama yaptı.