Aksaray Mahallesi Haberleri
SON DAKİKA

Aksaray Mahallesi Haberleri

Milletvekili Nazırlı, Tarihi Caminin Restorasyonu İçin Girişimlerde Bulundu

AK Parti Elazığ milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı, Elazığ Merkez Aksaray mahallesindeki tescilli tarihi Saray Camii’nin yeniden ayağa kaldırılması için girişimlerde bulundu.

Başkan Şerifoğulları Aksaray Mahallesi’nde Yoğun İlgi İle Karşılandı

Gönül, hizmet ve eser belediyeciliği anlayışıyla şehrin her bir köşesine önemli yatırımların gerçekleştirilmesini sağlayan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, 11 Ana Başlıkta 100 Projenin yanı sıra Elazığ’ın ihtiyaçları ve talepleri doğrultusunda da proje ve yatırım odaklı hizmet üretmeye devam ediyor. Bu kapsamda Başkan Şerifoğulları bu kez, Kültür Mahallesi Muhtarı ile bir araya gelirken, Aksaray Mahallesi’nde yapımı süren çalışmaları yerinde inceledi ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Aksaray Mahallesi Yeni Mesire Alanı Vatandaşların Takdirini Topluyor

Elazığ Belediyesi tarafından şehrin dört bir yanında oluşturulan yepyeni yaşam alanları vatandaşlar tarafından büyük beğeni topluyor.

TOKİ Elazığ’da 13 Arsayı Satışa Çıkardı

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Elazığ’da Aksaray Mahallesinde bulunan 13 arsayı satışa çıkardı. İhale 24 Temmuz Pazartesi Günü saat 10.30’da başlayacak.

Aksaray Mahallesi-Güney Çevre Yolu Bağlantısında Çalışmalar Sürüyor

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin muhtelif noktalarında asfalt serim ve aydınlatma çalışmalarına yoğun bir şekilde devam ediyor.

Yol Trafiğe Hazır

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aksaray Mahallesi ile Güney Çevre Yolu bağlantısını sağlayan yeni imar yolunun yapım çalışmalarını tamamladı.

Aksaray Mahallesi Güney Çevre Yolu Bağlantısının Yüzde 80'i Tamamlandı

Elazığ Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Aksaray Mahallesi ve Güney Çevre Yolu bağlantısını kolaylaştıracak yeni yol çalışmalarının yüzde 80'ini tamamladı.

Saadet Partisi Yönetimi, Aksaray mahallesini ziyaret etti

Saadet Partisi Elazığ İl Başkanı Abdullah Akın ve yönetim kurulu üyeleri, Aksaray mahallesi sakinleri ile çay bahçesinde bir araya geldi.

Aksaray Mahallesi’ndeki Belediye Çalışmaları Devam Ediyor

Elazığ Belediyesi, şehir içi ulaşımını daha konforlu duruma getirmek için yeni yollar açıp asfalt ve onarımlarım çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor.

Elazığ'da Şorşor Deresi üzerine yeni köprü inşa ediyor

Elazığ'da Güney Çevre Yolu Aksaray Mahallesi bağlantı noktasında bulunan Şorşor Deresi üzerine köprü yapımına başlandı.

Aksaray Mahallesi Yeni Mesire Alanına Kavuştu

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla çimento fabrikasının arkasında bulunan atıl durumdaki çamlık alan, belediye ekiplerinin yoğun çalışmaları neticesinde yepyeni bir mesire alanına dönüştürüldü.

Elazığ'da yeni yaşam alanında ki çalışmalar hızla ilerliyor

Elazığ'ın Aksaray Mahallesi'nde yeni yaşam alanında çalışmalar hızla ilerliyor.

Elazığ'da kullanılamaz durumdaki çamlık alan, yaşam alanına dönüştürülüyor

Elazığ Belediyesi, Aksaray Mahallesi Şehit Ferhat Bulut Sokağında bulunan ve zamanla kullanılamaz duruma gelen çamlık alanı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları'nın talimatıyla yeni bir yaşam alanına dönüştürüyor.

Aksaray Mahallesi’ne Yeni Yaşam Alanı

Elazığ Belediyesi, Aksaray Mahallesi Şehit Ferhat Bulut Sokağı’nda bulunan ve zamanla kullanılamaz duruma gelen çamlık alanı Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatıyla yeni bir yaşam alanına dönüştürüyor.

İş İnsanı Veysel Demirci’nin yapımını üstlendiği okul tamamlanma aşamasına geldi

Elazığlı başarılı İş İnsanı Veysel Demirci'nin yapımını üstlendiği Aksaray mahallesindeki İmam Hatip Ortaokulunun yapımı tamamlanma aşamasına geldi. Okulda incelemelerde bulunan İş insanı Demirci, 'Allah nasip ederse kısa zaman içerisinde okulu Milli Eğitime devredeceğiz. İlimize hayırlı olsun' açıklamasında bulundu.

Saran Group Tarafından Yaptırılan Spor Salonu Hizmete Açıldı

Elazığ'da meydana gelen depremin ardından yaraların sarılması için Saran Group tarafından inşa edilen spor salonu hizmete açılarak gençlerin hizmetine sunuldu. 

Açılış tarihi belli oldu