HABER: VEDAT YETİK

26. Dönem AK Parti Elazığ milletvekili ve Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Güneydoğu Anadolu Bölge Koordinatörü Ejder Açıkkapı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, AK Partiye gönül veren insanları kendisini, Kaf Dağında gören iki yüzlülerin insafına bırakmayacaklarını ifade etti. 

Açıkkapı, Elazığ'a da kayıtsız kalmayacaklarını vurgulayarak, "Hemşehrilerimin  gönüllerini kırmak marifet değil, gönüllerini kazanmaktır marifet. Bana hayırdır bir hesabın mı var diyorlar. Evet bir hesabım var..." ifadesini kullandı.

Açıkkapı'nın paylaşımları şöyle:  
"Vasfı ne olursa olsun, vatandaşı hakir gören, kibir ve enaniyette zirve yapan, kendini gizleyen; arsız, hırsız, ukala, sinsi, bel altı vurucusu tiyatrocu ahlaksızların rezil-rüsva olmaları mukadderdir.  Bundan kaçamazsınız.  Çünkü gerçekler kovalar..."

"Ak Partiye gönül veren, çilesini çeken, sadece iyi günde değil,en zor zamanlarda yanımızda duran dava arkadaşlarımızı, ak sevdalı kardeşlerimizi, kendisini Kaf Dağında gören iki yüzlülerin insafına bırakmayacağız. Hep birlikte liderimize ve siyasi hareketimize güç vereceğiz."

"Elazığ’a kayıtsız kalmayacağız. Kayıtsız kalanların da karşısında olacağız. 
Benim güzel ilimde yanlış yapanlara tavsiyem şudur. Hemşehrilerimin  gönüllerini kırmak marifet değil, gönüllerini kazanmaktır marifet."

"Bana hayırdır bir hesabın mı var diyorlar. Evet bir hesabım var.
Liderime yük olan, onu yalnızlaştırmaya çalışan, millete hizmetkar olmaya çalışan değil, efendi olmaya çalışanlarla hesabım var. Siyasi aymazlıklarıyla Liderime ve siyasi hareketime ve Elazığ’ıma  faturasını kestirmeye çalışanlarla hesabım var."