Milli ve manevi değerlere bağlı bir kuruluş olan Akıncılar Derneği’nin faaliyetlerinden bahseden Başkan Tevfik Sadak, 1975 yılından bugüne Akıncıların hayra motor, şerre fren olduğunu kaydetti. Merhum Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın siyasi hayatı boyunca ülke insanının refahı için mücadele ettiğine değinen Sadak, Akıncılar Derneği’nin kuruluşunda Erbakan’ın önemli rol üstlendiğini söyledi.

FAALİYETLERİMİZİ YOĞUN ŞEKİLDE SÜRDÜRÜYORUZ

Yıllardır çeşitli programlara imza attıklarına değinen Başkan Sadak, hayırlı olan her işe öncülük yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Akıncılar Derneği’nde haftalık tefsir programlarından da bahseden Sadak, dileyen tüm vatandaşların bu programlara katılım sağlayabileceğini vurguladı.

FİLİSTİN, KIRMIZIÇİZGİMİZ!

Katil İsrail’in 7 Ekim tarihinden bugüne Filistin’de 23 bin Müslümanı şehit ettiğini, Türkiye hariç İslam ülkelerinin bu vahşete kayıtsız kaldığını kaydeden Başkan Tevfik Sadak, ‘Filistin bizim kırmızıçizgimizdir’ dedi. 

ZULÜMLE ABAD OLUNMAZ

Mazlum Filistin halkına Elazığ’dan ve tüm ülkeden büyük destekler olduğunu ifade eden Sadak, imza kampanyasına katılımın yüksek oranda olduğunun altını çizdi. Katil İsrail’in çocukları dahi gözlerini kırpmadan şehit ettiğini kaydeden Sadak, ‘Zulümle abad’ olunmaz dedi. 

İsrail’in bir Filistin şehri olan Gazze’yi yıllardır dünyanın en büyük açık hava hapishanesine dönüştürüp abluka altına aldığını kaydeden Başkan Sadak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 7 Ekim’den bugüne büyük bir dik duruş sergilediğini ve İsrail’in uyguladığı terörü lanetlediğini sözlerine ekledi. 

Elazığ Akıncılar Dernek Başkanı Tevfik Sadak son olarak 30 yıldır yayın hayatını sürdüren Kanal 23 Televizyonu çalışanlarını tebrik ederek, Genel Yayın Yönetmeni Arif Çakmak nezdinde tüm ekibe kolaylıklar diledi.